Folders voor inspiratie en voordeel

Iedereen is toch dol op aanbiedingen en koopjes? Waarom zou je teveel betalen! En het is belangrijk om (digitale) folders te lezen om ideëen op te doen en om geïnspireerd te raken.

Waarom ontvang ik geen papieren folders meer?

Papieren folders zorgen voor een enorme papierverspilling. In veel gemeenten is het verboden om ongevraagd folders en flyers te verspreiden. Het gevolg is een enorme besparing op de distributie, op drukwerk en papier. Daarnaast hebben digitale folders veel voordelen

Welke folders wil ik bekijken?

Bij Folderpakket bepaal je zelf welke folders je wilt lezen. Begin met zoeken naar acties en aanbiedingen van jouw favoriete winkels. Ga deze liken door op het hartje te klikken. Maak een account aan en wekelijk kun je jouw favoriete folderpakket raadplegen.

Wanneer worden de folders uitgebracht?

Folders worden door veel aanbieders wekelijks, tweewekelijks of maandelijks uitgebracht en online kun je eenvoudig zien wat de geldigheidsduur ervan is. De online folder van bijvoorbeeld een supermarkt komt doorgaans wekelijks uit en biedt je de mogelijkheid om steeds andere producten met korting te kopen. Bekijk ook de supermarkt folders volgende week op onze website. Altijd leuk natuurlijk om te doen zodat je ook op de dagelijkse boodschappen kunt besparen.

Kies voor een groot aanbod aan digitale folders

Krijg je nu geen folders? Omdat ze misschien niet rondgebracht worden bij gebrek aan een bezorger of omdat je een Nee/Nee of Nee/Ja sticker op je brievenbus geplakt hebt? Geen nood want dan kun je nagenoeg elke folder gewoon online raadplegen. Om een website zoals www.folderpakket.nl vind je tal van folders van verschillende aanbieders waarop je direct kunt klikken om ze te bekijken. Je bladert gewoon door de folders heen zoals je ook met een papieren versie zou doen. En de digitale versie is identiek aan de papieren versie zodat je nooit wat meer hoeft te missen. Zoek je nu een folder van een bepaalde winkel of bedrijf en zie je die niet meteen staan? Dan wil dat niet zeggen dat deze niet beschikbaar is. Typ gewoon de naam van de aanbieder in die je zoekt en het systeem zoekt voor jou de folder die daarbij hoort.

Voordeel van digitaal folders lezen

Als je meer folders via één website beschikbaar hebt is het grote voordeel daarvan dat je makkelijker prijzen kunt vergelijken en zo met de beste prijs en het meeste voordeel aan de haal gaat. Bovendien bespaar je door digitaal te lezen ook nog eens op papier en denk je aan het milieu. 
Voor degenen die een Folderpakket aanmaken of zich inschrijven op de nieuwsbrief kunnen automatisch punten verzamelen voor proefabonnementen op dagbladen en tijdschriften.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.